Welkom bij Jachthaven De Noord AA
 

Toegangsregels "Jachthaven De Noord Aa"


 1. De Jachthaven is per 1 november 2022 gesloten voor ligplaatshouders.
 2. De Jachthaven is niet voor publiek toegankelijk en mag uitsluitend door eigenaren van gestalde schepen en ligplaatshouders worden betreden. 
 3. Het havenkantoor is gesloten. U kunt contact opnemen via info@jachthaven-denoordaa.nl.
 4. De toiletgroep is open. Graag na gebruik netjes achterlaten. Mocht er iets zijn, meldt dit dan via info@jachthaven-denoordaa.nl.
 5. Samenkomsten van meerdere personen op de jachthaven zijn niet toegestaan.
 6. Helaas moeten wij strenger toezien op het aanleveren van afval. Op de Havenplaats is een afvalcontainer aanwezig voor uitsluitend klein huis afval als u van het water komt.  Verf / olie afval mag absoluut niet in de containe. Dit dient u zelf af te voeren.
 7. Wordt vastgesteld dat een ligplaatshouder zich niet aan de regels houdt dan wordt diens vuilafvoer extra in rekening gebracht.
 8. Op het terrein is cameratoezicht aanwezig. Eventueel door toezichthouders van de overheid opgevraagde gegevens worden aan hen verstrekt.
 9. Met ingang van het jaar 2022 is er geen winterstalling meer mogelijk op de haven. Het is nog wel mogelijk om een winterligplaats (buiten in het water) te huren. Als u voor het winterseizoen 2022/2023 gebruik wilt maken van een winterligplaats (buiten) dan horen wij dat graag van u. 
 10. Het tijdelijk stallen van uw boot gedurende de winterperiode op een trailer op de begane grond van de stalling, behoort wel tot de mogelijkheden. Hiervoor kunt u contact op nemen met de havenmeester.
 11. Wij zien graag dat de Jachthaven er netjes en opgeruimd bij ligt. Daarom gaan wij vanaf half oktober 2022 het haventerrein opruimen. Wilt u er voor zorgen dat al uw eigen spullen voor 1 oktober van het haventerrein zijn verwijderd?! Alle spullen die na 1 oktober 2022 nog aanwezig zijn op het haventerrein, worden verwijderd.
 12. De laatste nieuwsbrief van de Jachthaven vindt u hier:  Nieuwsbrief%20Jachthaven%20De%20Noord%20AA%20september%202022.pdf.
 13. De zeilen van de zeilboten dienen gestreken te zijn. Stagen en vallen moeten zo vastgezet worden dat deze niet klapperen.

 

Met vriendelijke groeten,

Jachthaven De Noord Aa