Jachthaven De Noord AA
Welkom bij onze gezellige haven

  

Toegangsregeling Jachthaven „De Noord Aa“

 


 Toegangsregeling Jachthaven „De Noord Aa“

Met ingang van maandag 26 oktober 2020

  

1. De Jachthaven is met ingang van 26 oktober gesloten. Het parkeerterrein is niet meer toegankelijk en de schuifpoort is afgesloten.

 

2. Jachthaven „De Noord Aa“ volgt de de maatregelen van het R.I.V.M. en de voorschriften, welke door de veilgheidsregio Hollands Midden en door de burgemeester van Kaag en Braassem in de noodverordeningen zijn geregeld.

 

3. De Jachthaven/Jachtwerf is niet voor publiek toegankelijk en mag uitsluitend door eigenaren van wintergestalde boten/ligplaatshouders worden betreden.

 

4. Het kantoor is gesloten. Communicatie via E-Mail en Info Website www.jachthaven-denoordaa.nl

 

5. Eigenaren van boten/ligplaatshouders mogen hun boten/eigendom met inachtneming van de eigen verantwoordelijkheid voor zich en voor anderen bezoeken en daaraan – slechts zeer beperkt – onderhoud verrichten. Aanwijzingen van toezichthouder(s) dienen strikt te worden opgevolgd.

 

6. Iedereen, die zich op de jachthaven/jachtwerf bevindt dient een afstand tot zijn medemens aan te houden van mnimaal 1,5 meter en desinfecterende maatregelen te treffen. Men is PERSOONLIJK verantwoordelijk voor het opvolgen van de overheidsregels ter bescherming van zichzelf en van zijn medemens.

 

7. Samenkomsten op de jachthaven zijn niet toegestaan. Er mag door niet meer dan 2 personen gelijktijdig aan een boot worden gewerkt. Houdt een afstand van minimaal 1,5 meter tot anderen aan en het dragen van een mondkapje wordt aanbevolen.

 

8. De toiletgroep blijft tot nader orde nog open met inachtneming van het voorschrift max. 2 personen in de herentoiletten en max 1 in de dames. Het dragen van een mondkapje wordt aanbevolen. Handen wassen en een desinfectiemiddel meenemen en gebruiken.

 

9. De container is afgesloten en vuil dient mee naar huis te worden genomen. Chemisch afval dient U thuis bij de chemokar af te leveren of bij de gemeente af te geven.

 

10. Er wordt cameratoezicht uitgeoefend en eventueel door toezichthouders van de overheid opgevraagde gegevens worden aan hen verstrekt.

 

Wij vragen Uw begrip en wensen al onze gasten/clienten en hun familie het behoud toe van een goede gezondheid.

  

Met vriendelijke groeten,

Jachthaven De Noord Aa

     

Deze regeling is mede gebaseerd op de ons laatstbekende voorschriften in verband met het Coronavirus. Worden van overheidswege weer nieuwe/aanvullende voorschriften uitgegegeven dan dienen onze gasten/clienten zich daar met onmiddelijke ingang aan te houden. Bij een lock-down is de jachthaven/jachtwerf met onmiddelijke ingang ook niet meer toegankelijk voor booteigenaren/ligplaatshouders.

Met vriendelijke groeten

Jachthaven De Noord Aa